Детско Здраве

Полезни съвети и статии за детското здраве

Полезно

Полезни съвети за безопасността на вашето дете

Първите уроци, които детето получава се дават от родителите, чрез разяснения за правилно и грешно и чрез техния личен пример. Такива уроци и правила за безопасност детето учи през целия си живот. Като родители, които се грижат за безопасността на своето дете, когато е в автомобила, знаете, че трябва да му се осигури столче за кола. Освен това е важно да знаете, че слизането и качването на деца до 12 годишна възраст от и в автомобил, спрял на пътното платно, трябва да се извършва откъм страната на тротоара.

Ако имате автомобил, който искате да продадете на добра цена, за да си купите семеен автомобил, подходящ за поставяне на детско столче за кола или возене на по-големи деца и не искате да се ангажирате с огледи, да хабите време и пари, най-добрият вариант за продажба е като потърсите услугите на компания, предлагаща  изкупуване на автомобили. Можете да изпратите снимки и информация и ще ви предложат оферта на пазарни цени.

Автомобилите, които се изкупуват са на добра цена, като те трябва да са в добро състояние и в движение и с производство след 2003 година. Не се изкупуват автомобили за скрап. Документите им трябва да са изрядни, без запори и задължения. Фирмата изкупува леки коли, джипове и ванове. Дейността на компанията е само за София и региона. Ще получите компетентно професионално обслужване от специалисти с опит в покупко-продажбата на превозни средства. Бързо и опростено става цялата процедура – оглед, сделка, прехвърляне, договор при нотариус и плащането на договорената сума.

Можете да разчитате на коректност и професионализъм с izkupuvame.com, където предлагат индивидуален подход към всеки клиент и намиране на решение като ви предоставят най-добрата пазарна цена за вашия автомобил, както и лесна и бърза процедура. С наше съдействие ще продадете ненужния автомобил, за да си закупите по-просторен и удобен за вас и вашето семейство.